luni, 21 septembrie 2009

Vacanta

Uite ca aproape am ajuns la sfarsitul vacantei de vara... e timpul pentru un nou inceput, pentru un nou an plin cu ciocolata delicoasa de la milkA preparata cu laptele de la FULGa.
Anul acesta va fi un an interesant pentru ca cele doua vaci studiaza la un nivel mai avansat,sa zicem de fapt ele au reusit sa intre la facultate,la fel si marmotA care deja a inceput cursurile. milkA si FULGA vor incepe cursurile din 28 septembrie...deci inca sunt in vacanta si se bucura de ultimele zile de vara,soare,pajiste alpina inca verde cu iarba proaspata pentru pascut...ce fain e sa lenevesti in Alpi...

Pana reusesc sa aflu ceva vesti noi ... va las sa savurati o ciocolata de la Milka si un pahar de lapte de la Fulga, Marmota e ocupata momentan cu facultatea,deci,ea este indisponibila asa ca nu poate sa va faca un masaj. ;))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aşteptăm cu drag să ascultăm opinia critică a cititorilor acestui blog aşa că scrieţi cu sinceritate orice părere aveţi in gând. Acceptăm sfaturi,laude,poveşti ş.a.m.d. dar vom şterge comentariile care au un continut nepotrivit!

PS:Cine vrea autografe sa lase adresa de e-mail si va primi un cadou la alegere:o cutie cu "bunatate de lapte"(de la Fulga),un masaj relaxant (din partea Marmotei) sau "cea mai fina placere din Alpi"-o ciocolata Milka.